Hasan Kilca Açiklamasi 'Muhtarlarimizla Ilçemiz Için Omuz Omuza Çalismaya Devam Edecegiz'

Hasan Kilca Açiklamasi 'Muhtarlarimizla Ilçemiz Için Omuz Omuza Çalismaya Devam Edecegiz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Baskan Kilca, bugüne kadar oldugu gibi 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardindan yeni dönemde de is birligi ve dayanisma içinde olmayi sürdüreceklerinin altini çizdi.

Karatay Muhtarlar Dernegi’nde düzenlenen toplantida yeni dönemde yapilacak hizmetlerle ilgili istisarelerde bulunuldu. Toplantiya Karatay Kaymakami Cengiz Ayhan, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ve Karatay’da görev yapan muhtarlar katildi.



Dernek Baskani Eken’den Baskan Hasan Kilca’ya tesekkür

Karsilikli istisare ile mahallelerin temel ihtiyaçlarinin ele alindigi toplantida ilk olarak söz alan Karatay Muhtarlar Dernegi Baskani ve Divanlar Mahalle Muhtari Ali Eken, Karatay’a yapilan yatirimlarda büyük emekleri bulunan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca basta olmak üzere herkese tesekkür etti. Ali Eken, muhtarlar olarak Karatay’in degisim süreci için ellerinden gelen destegi vermeye devam edeceklerini kaydetti.



“Yeni dönemde de muhtarlarimizla el ele omuz omuza çalisacagiz”

Toplantida hayata geçirdikleri yatirimlar ile yeni dönem projelerini anlatan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, muhtarlari millete hizmet yolunda en büyük yol arkadaslari olarak gördüklerini söyledi.

Yeni dönemde de 63 mahalle muhtariyla el ele, omuz omuza birlikte çalisacaklarina vurgu yapan Baskan Hasan Kilca; “Karatay yerel yönetim hizmetlerinde örnek bir ilçedir. Yeniden bismillah diyerek, bu dönem için mahallelerimize, ilçemize hizmet edecegiz. Yeni seçilen ve mevcut muhtarliklari devam eden arkadaslarimiza hayirli olmasini temenni ediyorum. Birlik ve beraberligin en üst düzeyde yasandigi Karatay’imizda teskilatlarimiz, sivil toplum kuruluslarimizin hepimizin amaci ilçemize en iyi sekilde hizmet etmek. Yeni dönemimiz için mahallelerimizde verdigimiz sözler var. Hizmet için kollari yeniden sivadik. 5 yillik süre içerisinde birçok hizmetimiz oldu. Simdi artik is zamani, yeni basari hikayeleri yazma zamani. Hazreti Mevlana’nin, Semsi Tebrizi Hazretleri’nin medfun oldugu Karatay’imiza ne kadar hizmet etsek az. Onun için durmak yok yeniden hizmete devam diyoruz” ifadelerini kullandi.

Karatay Ilçe Kaymakami Cengiz Ayhan da, mahalle muhtarlarinin yerel yönetimler ile kamu ve kurumlarin ayrilmaz bir parçasi oldugunu söyleyerek; görevine devam eden ve yeni seçilen tüm muhtarlara çalismalarinda basarilar diledi.

AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç de, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasinda göreve yeni baslayan ve güven tazeleyen bütün muhtarlari tebrik ederek, bu dönemde de Karatay için el birligi ile çok çalisacaklarini söyledi.

Genç, önceki dönemde ilçeye hizmet eden muhtarlara da tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile