Hasta Kadina Karesi Belediyesi Ekipleri Yetisti

Hasta Kadina Karesi Belediyesi Ekipleri Yetisti

Karesi’nin kirsal Deliktas Mahallesi’nde yogun kar yagisi nedeniyle ambulansin ve jandarmanin ulasamadigi hasta için yollar Karesi Belediyesi ekipleri tarafindan açildi. Rahatsizlanan vatandas belediye ekiplerinin yogun çalismasi ile hastaneye yetistirildi.

Karesi’ye bagli kirsal Deliktas Mahallesinde rahatsizlanan bir hasta için, 112 Acil Hatti aranarak saglik ekibi istendi. Saglik ekipleri rahatsizlanan vatandasa yardim etmek için yola çikti. Kar yagisinin kapattigi yollarda ilerleyemeyen ekipler Karesi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü karla mücadele ekiplerinden, rahatsizlanan hastaya yardim etmek için destek istedi.

Karesi Belediyesi ekipleri, Büyüksehir Belediyesi ekipleriyle koordineli bir sekilde ambulansin hastaya ulasabilmesi için is makineleri ile karla kapanan yollari açtilar. Hasta kadin ambulansta köye giremeyince Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerinin arazi araci ile evinden alinarak ambulansa tasindi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hasta sedyeye konularak ambulansla hastaneye sevk edildi. Saglik ekipleri ve Jandarma personeli Karesi Belediyesi ekiplerine tesekkür etti.

Baskan Orkan’dan ekiplere tesekkür

Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan’da karla mücadelede özverili çalismalari nedeniyle belediye ekiplerine tesekkür etti. Baskan Orkan, “Karesi’nin özellikle kirsal kesimlerinde kar yagisinin yogun bir sekilde devam etmesi nedeniyle bu mahallelere ulasim zorlasti. Vatandaslarin yasanmasi muhtemel olumsuzluklara karsi, Karesi Belediyesi ekipleri büyük özveri ve gayretle 7/24 görevlerinin baslarinda. Arkadaslarimiz bir yandan yol açma çalismalarini sürdürürken, bir yandan da zorda kalan vatandaslarimiza yardima kosuyor. Hasta vatandasimizin sifa bulmasi için yollari uzun ugraslar sonucu açtik. Kendisine gençmis olsun diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile