Hasta Naklinden Dönen Ambulans Sarampole Devrildi Açiklamasi 3 Yarali

Hasta Naklinden Dönen Ambulans Sarampole Devrildi Açiklamasi 3 Yarali

Eskisehir’e hasta biraktiktan sonra Afyonkarahisar’a dönen ambulans, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sarampole devrildi. Kazada soför ve iki paramedik görevlisi yaralandi.

Kaza, dün aksam saatlerinde Seyitgazi’nin Gökbahçe Mahallesi Derebogazi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Murathan Y.’nin kullandigi Afyonkarahisar Il Saglik Müdürlügü’ne ait 03 ACL 109 plakali hasta nakil ambulansi, havanin yagisli ve yolun kaygan olmasindan dolayi sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak sarampole yuvarlandi. Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne hasta nakli yaptiktan sonra bos olarak Afyonkarahisar’a geri dönerken meydana gelen kazada, ambulans sürücüsü Murathan Y. ve araçta Ilk ve Acil Yardim Teknikeri olarak görevli Pinar K. ile Hazan D. isimli görevliler hafif sekilde yaralandi.

Kaza yapan ambulanstan yarali olarak çikarilan sürücü ile 2 acil tip teknisyeni, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralilarin hayati tehlikelerinin olmadigi, kazayla ilgili Cumhuriyet Savcisi’nin talimatiyla inceleme baslatildigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile