Hastalar, Curling Oynayarak Stres Attı

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalar, hafta sonunda curling oynayarak stres attı.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalar, hafta sonunda curling oynayarak stres attı.



Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalar, Erzurum Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan’ın da katılımıyla 2011 Universıade Kış Oyunları kapsamında yapılan Curling Salonu’nda bir araya gelerek curling oynadı. İlk defa tanıştıkları curling sporundaki maharetleriyle alkış alan hastaların, zaman zaman Doç. Dr. Vançelik ve Doç. Dr Erdoğan ile gerçekleştirdikleri atışların kritiğini yapmaları gülüşmelere neden oldu.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan yaptığı açıklamada, hastaların tedavisine destek olmak ve bu sayede olumlu sonuçlar alabilmek amacıyla yeni tedavi yöntemleri uyguladıklarını söyledi. Sporun çoğu zaman en etkili tedavi yöntemi olarak tıp bilmine olumlu katkılar sağladığının altını çizen Başhekim Doç. Dr. Erdoğan, “Sağlıklı insanların yeni bir güne sporla başladıklarında oldukça verimli oldukları, günü dinç ve huzurlu tamamladıkları görülüyor. Bizler de hastalarımızın spor yaparak kendilerini mutlu hissetmelerini ve bu sayede tedavilerinde daha güzel sonuçlar elde edebileceğimizi düşünerek bu organizasyonu gerçekleştirmek istedik. Sağlık İl Müdürümüz Doç. Dr. Serhat Vançelik de bu organizasyonumuza destek verdi ve bugün aramızda yer alarak hastalarımızla keyifli dakikalar geçirdi. Amacımız, tedavi hizmeti alan hastalarımızın belirli aralıklarla da olsa sportif ve sosyal faaliyetlere iştiraklarini sağlayarak moral ve motivasyonlarını en üst seviyede tutabilmektir.” dedi.

Uygulama için hastane yönetimine teşekkür eden hastalar ilk defa denedikleri curling oyunundan oldukça keyif aldıkları görüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile