Hastane Çalışanlarına İlk Yardım Eğitimi

Hastane Çalışanlarına İlk Yardım Eğitimi

Isparta Gülkent Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik ilk yardım seminerinde hizmet içi eğitimlerini tamamlayan 14 kursiyer, sertifikalarını Başhekim Uz. Dr. Halil Beydilli'den aldı.

Eğitimde kazalarda meydana gelebilecek yaralanmalara anında müdahale edebilmek için gerekli teorik bilgilerin verildiğini söyleyen Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Halil Beydilli "Müdahale anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak kursiyerlere gösterildi. Eğitimlerin sonunda yazılı ve uygulamalı olarak sınava giren kursiyerler, ilkyardım sertifikası almaya hak kazandı" dedi.
Bugüne kadar yaklaşık 200 personele hizmet içi eğitim verildiğini kaydeden Beydilli, eğitimlerin devam ettiğini belirterek temizlik personelinden ameliyathane personeline, bahçe işlerine bakan personelden güvenliğine kadar bütün personele hizmet içi eğitim verdiklerini söyledi.
Ayrıca son güncel bilgiler dahilinde hastane çalışanlarına aylık seminerler düzenlediklerini de bildiren Beydilli, güncel, modern ve tıbbi bilgilerden mağdur olmamak, hastalara daha iyi hizmet vermek adına hizmet içi eğitimlerin devam ettiğini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile