Hastane İlköğretim Okulu'ndan Tıp Bayramı Kutlaması

Hastane İlköğretim Okulu'ndan Tıp Bayramı Kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde uzun süreli tedavi alan hasta çocuklar doktorların Tıp Bayramı'nı kutladı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde uzun süreli tedavi alan hasta çocuklar için eğitim veren Hastane İlkokulu'nun Müdürü Birsen Vecel ve öğrencileri temsilen Baki Kıras, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Dinç, Başhekim Vekili Doç. Dr. Ercan Mıhçı ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Ertuğ'un 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayıp, çiçek verdiler.

Doktorluğun kutsal bir meslek olduğunu belirten Hastane İlkokulu Müdürü Birsen Vecel, “Öğrencilerim adına 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Dinç ise, “185'incisini kutladığımız Tıp Bayramımızı hatırladıkları için teşekkür ediyorum. Herkesin yaşamının sağlıklı ve mutlu geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin en iyi hizmeti verme gayreti içinde bulunduğunu belirten Başhekim Vekili Doç. Dr. Ercan Mıhçı da, “Hastanemizde tedavilerini sürdüren çocuklarımızın eğitimine verdiği destekten dolayı Milli Eğitim Bakanlığı'na ve il yönetimine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız iyi oldukça bizde mutlu oluyoruz“ ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile