Hastane Personeli Hemsireler Günü'nü Hastalarla Birlikte Kutladi

Hastane Personeli Hemsireler Günü'nü Hastalarla Birlikte Kutladi

Bursa’da Ilker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi personelleri 12 Mayis Hemsireler Günü’nü hastalarla birlikte kutladi.

Bursa’da 12 Mayis Uluslararasi Hemsireler Günü sebebiyle birçok hastanede çesitli etkinlikler gerçeklestirildi.

Ilker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi personelleri ve tedavi süreci devam eden hastalar, hastane bahçesinde kurulan konser alaninda doyasiya eglendi. Program sonrasi kutlama pastasi kesilerek davetlilere ikram edildi.

Kendisine hastaneye geldigi andan itibaren çok iyi sartlarda tedavi süreci geçirdigini ifade eden 73 yasindaki felç hastasi Nefise Bayram, “Felç olmustum, bir ayda beni yürüttüler. Bana çok güzel davrandilar. Hepsinden Allah razi olsun. Hepsinin Hemsireler Günü’nü kutlarim” seklinde konustu.

Hastanede bir yakini için refakatçi olarak kaldigini ve kendisinin de hemsire oldugunu belirten Refiye Aydin, “Çok güzel düsünülmüs, kendi çalistigim hastanede bile böylesini görmedim. Temizlikte, personelin hastaya yaklasimindan, doktoruna herkes gayet ilgili. Çok memnunuz. Tüm hemsirelerimizin Hemsireler Günü’nü kutlarim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile