Hastanede Çalisan Temizlik Personeli Ilk Kitabini Çikardi

Hastanede Çalisan Temizlik Personeli Ilk Kitabini Çikardi

Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde çalisan temizlik personeli Muhammed Ali Fikri ilk siir kitabini çikardi. Fikri, Hz. Ali’nin (R.a.) ‘Çocuklarinizi kendi zamaniniza göre degil, onlarin yasayacaklari zamana göre yetistirin’ sözünden yola çikarak yazdigi kitabin ilk baskisini hastane Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya’ya hediye etti.

Yaklasik 2 yildir Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde temizlik personeli olarak çalisan Muhammed Ali Fikri, ’Içimdeki Yara’ isimli ilk siir kitabini çikardi. Muhammed Ali Fikri, Hz. Ali’nin (R.a.) ‘Çocuklarinizi kendi zamaniniza göre degil, onlarin yasayacaklari zamana göre yetistirin’ sözünden esinlenerek 2008 yilinda kitabini yazmaya basladi.

Muhammed Ali Fikri, ebeveynler için kisisel gelisim anekdot ve çocuk yetistirme ile alakali yazilarina da yer verdigi ‘Içimdeki Yara’ isimli siir kitabinin ilk baskisini, hastanenin Destek ve Kalite Müdürü Tülay Kaya’ya hediye etti.

Eserini büyük bir mutlulukla ortaya çikardigini belirten Muhammed Ali Fikri, “Kalemimi, kagida degdirdigim ilk sanat eserim ve ardindan gelen roman kitaplarinin agabeyi olan siir kitabimi, okuyuculara sunmanin mutlulugunu yasiyorum. Bu kitabin serüveni 2008 yilinda basladi.

Hz. Ali’nin (R.a.) ‘Çocuklari kendi zamaniniza göre degil, onlarin zamanina göre yetistirin’ sözünden yola çikarak kitabimi yazmaya basladim. Ebeveynler için kisisel gelisim anekdot ve çocuk yetistirme ile alakali yazilara da kitabimda yer verdim. Kitabimi yazarken gündelik yasamdan etkilendim. Bilinçli ebeveynler olmaliyiz. Çevreme baktigimda sosyal medya ve televizyona bagimli çocuklar yetisiyor, önceden böyle degildi biz sokaktan eve gelmezdik. Ebeveyn ve çocuklarla ilgili bilgilerin yani sira siirlerin de yer aldigi kitabim bugün itibari ile raflarda yerini almaya basladi” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile