Hastanede Ilk Defa Kapali Kolon Kanseri Ameliyati Yapildi

Hastanede Ilk Defa Kapali Kolon Kanseri Ameliyati Yapildi

Nigde’de ilk defa ’Kapali’ (laparoskopik) yöntemle kolon kanseri ameliyati yapilan hasta sagligina kavusarak taburcu oldu.

Ameliyatla ilgili ameliyati gerçeklestiren Genel Cerrahi Op. Dr. Musa Serin bilgiler vererek; "Kapali yöntemle yapilan ameliyatlarda hastalarimizda daha az kesi oluyor ve iyilesme sürecimiz daha hizli ilerliyor. Hastalarimiz gündelik hayatlarina daha az agri ile daha çabuk dönebiliyorlar. Genel Cerrahi Op. Dr. Yagmur Özge Turaç Kösem’e bu ameliyatta verdigi destek için tesekkür ederim. Hastanemizde obezite ve kasik fitigi ameliyatlarini da kapali yöntemle yapip hizli bir sekilde saglikla taburcu edebiliyoruz. Çalismalarimiz da destegini esirgemeyen Hastane Bashekimimiz Dr. Ögr. Üyesi Yakup Çetinkaya’ya, ameliyathane ve hastane personelimize tesekkür ederim" dedi.

Ameliyat olan hasta ise ameliyattan çok memnun oldugunu belirterek; “Sagligima kavusturan tüm doktorlarimiza ve hastane personellerimize tesekkür ederim" dedi.

Nigde Ömer Halisdemir Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögr. Üyesi Yakup Çetinkaya ise: "Nigde’de onkolojik cerrahi vakalarimizi yapmaya basladik. Hastaneye yeni aldigimiz cihazlar ve basarili hocalarimiz sayesinde bu tür ameliyatlar artik hastanemizde yapacagiz ve hastalarimizi sevk etmeyecegiz. Ameliyat olan hastamiza tekrardan geçmis olsun diliyorum" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile