Hastanede Tedaviye Gelen Çocuklara Oyun Alani Düzenlendi

Hastanede Tedaviye Gelen Çocuklara Oyun Alani Düzenlendi

Mugla Mentese Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Poliklinigi’nin bulundugu alanda çocuklar için oyun ve seyir alani olusturuldu.



Mentese Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Sadi Balli ve idari ekipler tarafindan polikliniklere muayene olmaya gelen çocuklar için oyun alani olusturuldu. Mentese Devlet Hastanesi’ne muayeneye gelen veya ebeveynlerinin muayeneleri esnasinda yanlarinda bulunan çocuklar bir yandan muayene olurken, diger yandan çizgi film seyrederek keyifli vakit geçirecek. Aileler bir nebze olsun çocuklarinin sevinciyle rahatlatacak olan oyun alanina, Mentese Devlet Hastanesi personelleri tarafindan sik sik dezenfekte edilerek saglikli bir ortam haline getiriliyor.

Mentese Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Sadi Balli “Çocuklarimiz hepimizin en degerlileri ve biz ebeveynlerinin en büyük servetleri. Bazi çocuklarimizin hastaneye gelirken endiselerini ortadan kaldirmayi hedefledik. Doktorlariyla daha huzurlu bulusmalarini sagladik. Simdi mutlu bir sekilde muayene olduklarini görmek bizleri sevindiriyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile