Annesinin arkasından yürüyen 8 yaşındaki Bilal ise ise kazadan son anda kurtuldu. Kaza sonrası yürek burkan görüntüler yaşanırken, yaralı kadın "Oğlumu getirin" diye feryat etti. Kanlar içinde yerde kıvranan anne ve oğlu, kendilerine çarpan aracın sürücüsü tarafından hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 14.30 sıralarında Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Güler Güder, karnında ağrı bulunan 4 yaşındaki oğlu Abdülsamet Güder ve 8 yaşındaki oğlu Bilal'i de yanına alarak Şişli Etfal Hastanesi'ne gitmek için yola çıktı. Hastanenin yaklaşık 200 metre ilerisinde yolun karşısına geçmek isteyen Güler Güder, ışıkların önünden karşıya geçmek yerine arabaların arasına girdi. Güler Güder ve elini tuttuğu oğlu Abdülsamet'e, C.U yönetimindeki otomobil çarptı. Annesinin arkasından yürüyen 8 yaşında Bilal ise kazadan son anda kurtuldu. Anne ve 4 yaşındaki oğlu çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Kaza sonrası gözünde şişlik meydana gelen küçük Abdülsamet, kanlar içinde kaldı. Oğlundan yaklaşık 3 metre uzağa fırlayan anne Güler Güder ise ayağa kalkamayınca, "Oğlumu getirin" diye feryat etti. Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar, anne ve oğluna yardım etmek istedi. Bazı vatandaşlar "Ambulans" diye bağırırken, kimileri de yaralı çocuk ve annesine yardım etmek istedi. Acılar içinde kıvranan küçük çocuk ve annesi gözyaşlarına boğuldu. Kazadan son anda kurtulan Bilal ise yerde yatan annesi ve kardeşini şaşkın bakışlarla izledi. Olay yerine ambulans gelmeyince yaralı anne ve oğlu, kendilerine çarpan otomobille hastaneye götürülmek istendi. Ancak sağlık görevlileri gelmeden çocuğun yerden kaldırılmasını istemeyen bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Uzun bir bekleyişin ardından bir vatandaş çocuğu kucağına alarak, anne ve oğluna çarpan C.U'nun otomobiline taşıdı. Yerde acılar içinde kıvranan anne de vatandaşların yardımı ile kaldırılarak oğlunun götürüldüğü otomobile bindi. Direksiyonun başına geçen C.U, çarptığı anne ve oğlunu hastaneye yetiştirmek için uzun süre uğraştı. C.U, hastane önüne geldiğinde ise çocuğu kucağına alarak sedye getirilmesini istedi. Sedyeye konulan küçük çocuk hastaneye alındı. Yaralı anne ve 8 yaşındaki oğlu Bilal de, Abdülsamet'in arkasından hastaneye girdi. Yaralı anne ve oğlunun durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.
Öte yandan kaza sonrası gözaltına alınan sürücü C.U, "Sağa, sola bakmadan birden önüme çıktı. Kaza o sırada meydana geldi" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hastaneye Gitmek İçin Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Anne Ve 4 Yaşındaki Çocuğuna Araba Çarptı
Şişli'de yolun karşısına geçmek isteyen anne ve 4 yaşındaki çocuğuna araba çarptı.



















