Hastanin Imdadina Çarsamba Belediyesi Yetisti

Hastanin Imdadina Çarsamba Belediyesi Yetisti

Samsun’un Çarsamba Ilçe Belediyesi, kar yagisi nedeniyle hastaneye ulasmakta zorluk yasayan diyaliz hastasi bir vatandas için yollari açarak hastanin hastaneye ulasmasini sagladi. Ekipler hiçbir vatandasin magduriyet yasamamasi için sehir merkezinde ve kirsal mahallelerde araliksiz çalismalarini sürdürüyor.

Çarsamba Belediyesi ekipleri, kar yagisi nedeniyle Kabaceviz Mahallesi’ndeki evinden hastaneye ulasmakta zorluk yasayan diyaliz hastasi bir vatandas için yollari açarak UMKE ekiplerinin hastaya ulasmasini sagladi. Belediye ekipleri sehir merkezinde ve kirsal mahallerde hiçbir aksama olmamasi için çalismalarina kesintisiz devam ediyor.

Kar temizleme çalismalarini yakindan takip eden Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, mahallelerde incelemelerde bulunarak ilçe halkiyla bir araya geliyor. Baskan Dogan, kar yagisi sebebiyle Musalla Mahallesi’ne ulasmakta zorluk yasayan bir cenaze araci için yapilan yol açma çalismasini yerinde inceleyerek ekiplerden bizzat bilgi aldi.

Çarsamba’da karla mücadele sürüyor

Hiçbir magduriyet yasanmamasi için çalismalarin sürdügünü ifade eden Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Kar yagisinin basladigi ilk dakikadan itibaren ekiplerimiz teyakkuzda. Kirsal mahallelerde ekiplerimiz karla mücadelesini sürdürürken, hastaneye ulasmakta zorluk yasayan hastalarimiz, mahallelere ulasmaya çalisan cenaze araçlari için is makinalariyla yollari açmaya devam ediyoruz. Çalismalari bizzat yerinde takip ederek amcalarimizla, kardeslerimizle bir araya geliyoruz. Karla mücadele hususunda ilçemizde bir aksaklik söz konusu degil. Ulasimin aksadigi yerlere ekiplerimiz hemen müdahale ederek yol açma çalismalarini gerçeklestiriyorlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile