Hatalı sollama yapan otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü

Aksaray-Ankara karayolunun 12. kilometresinde bir otomobilin TIR ile çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti. kazada iki kişi de yaralandı.

  Aksaray-Ankara karayolunun 12 . kilometresinde bir otomobilin TIR ile çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti . kazada iki kişi de yaralandı .

Ankara ' dan Aksaray istikametine seyir halinde olan Emre Karaaslan ( 21 ) idaresindeki 34 SLN 91 plakalı otomobil , sıcak asfalt çalışmaları nedeniyle bir şeridi kapatılan duble yolda hatalı sollama yapınca karşı istikametten gelen Muhammet Soydan ( 46 ) idaresindeki 81 DK 224 plakalı TIR ile çarpıştı . Otomobilin hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüsü Emre Karaaslan olay yerinde hayatını kaybetti . Kazada yaralanan Ubeydullah Acıoğlu ( 8 ) , Mustafa Acıoğlu ( 35 ) , Ataullah Acıoğlu ( 7 ) kaza yerine gelen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi ' ne kaldırıldı . Yaralılardan durumu ağır olan Ubeydullah Acıoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti . Kaza nedeniyle Aksaray Ankara karayolu yaklaşık 45 dakika kapalı kaldı . Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile