Hatay'da Ögrencilere Yardimci Kaynak Kitaplari Dagitildi

Hatay'da Ögrencilere Yardimci Kaynak Kitaplari Dagitildi

Milli Egitim Bakanligi tarafindan hazirlanan yardimci kaynak kitaplari Hatay’in Antakya ilçesinde ögrencilere dagitilmaya baslandi.

Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ve Liselere Geçis Sistemi’ne (LGS)’ne yönelik özel yardimci kaynak setleri 8. ve 12. sinif ögrencilerine “TYT Matematik, TYT Fizik, TYT Kimya, TYT Biyoloji, TYT Türkçe, TYT Tarih, TYT Cografya, TYT Felsefe, YDT Ingilizce, AYT Matematik, AYT Fizik, AYT Kimya, AYT Biyoloji, AYT Türk Dili ve Edebiyati, AYT Tarih, AYT Cografya, AYT Felsefe Grubu ve LGS Çalisma” kitaplari dagitildi.

Hatay Il Milli Egitim Müdürü Mesut Çerko, Ipekyolu Çok Programli Lisesi’nin kütüphane açilisina katildi.

Çerko burada yardimci kaynaklari ögrencilerle beraber inceledi. Çerko burada yaptigi açiklamasinda, “Ögrencilerimiz hayallerine kavusabilsin diye bakanligimiz birçok çalisma gerçeklestiriyor. Bu sene, ögrencilerimizin akademik basarilarini yükseltmeleri için ihtiyaç duyduklari ek kaynaklar bakanligimiz tarafindan temin edildi. Böylece hem firsat esitligi saglanmis hem de pandemi sürecinde yasanan kayiplarin telafisi hizlandirilmis oldu. Ögretmenlerimizin de sinif içinde ellerini güçlendirecek bir çalisma olmus” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile