Hatay'da 'Sağlıklı Kampüs İçin Bisiklet' İşbirliği

İSTE ile Türk Kızılayı İskenderun Şubesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde, kampüs içinde öğrencilerin kullanılımına sunulmak üzere 10 bisiklet alındı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ile Türk Kızılayı İskenderun Şubesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde, kampüs içinde öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere 10 bisiklet alındı.

İSTE Rektör Danışmanı ve İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, yaptığı açıklamada, bisikletlerin kampüs ulaşımını, yaşamını kolaylaştırmak ve sağlık için spor yapmayı özendirmek için merkez kampüste öğrencilerin kullanımına sunulduğunu belirtti.

Öğrencilerin ve kampüs hayatını canlandırmaya yönelik çalışmaları artırarak devam ettireceklerini ifade eden Mıstıkoğlu, 'Hepimiz, spor yaparak, fiziksel aktivitelerimizi artırarak daha sağlıklı bireyler olabiliriz. Bu bağlamda, bu amaca da hizmet edecek bisikletlerin üniversitemiz için temin edilmesinde yapmış oldukları katkılar için Kızılay İskenderun Şubesi'ne, teşekkür ederiz.' dedi.

Üniversite personeli ve ziyaretçilerin de istemeleri halinde kampüs içi ulaşımını bisikletlerle sağlayabileceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile