Hatay'in Dezenfeksiyon Islemleri Gölcük Belediyesi'ne Emanet

Hatay'in Dezenfeksiyon Islemleri Gölcük Belediyesi'ne Emanet

Deprem felaketinin ardindan Hatay’da görev alan Gölcük Belediyesi ekipleri ilaçlamadan dezenfeksiyona, konteyner kent çalismalarindan içme suyu ihtiyaçlarina kadar birçok noktada faaliyet gösteriyor.

Gölcük Belediyesi ekipleri Hatay’da depremin yaralarini sarmak için dezenfeksiyon, enkaz kaldirma, yemek, su ve erzak dagitimi çalismalarini yürütüyor. Sik sik Hatay’a giderek çalismalari koordine eden Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer de depremzedelerin ihtiyaçlarini gidermek için yapilan çalismalari denetliyor. Gölcük Belediyesi ekipleri, Hatay Defne’de, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin 3. etap konteyner kentinde zemin iyilestirme çalismalarina da destek oluyor.

Sahada çalismalari denetleyen Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, Hatay’da dezenfeksiyon, ilaçlama, larva, vektör mücadelesi ve kireçleme çalismalariyla ilgili Amasya Valisi Mustafa Masatli’nin baskanliginda düzenlenen degerlendirme ve koordinasyon toplantisina katilarak, çalismalara iliskin bilgilendirmelerde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile