Hatay Valisi Lekesiz'e Ziyaret

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, kısa bir süre önce yeni görevine başlayan Karayolları 5. Bölge Müdürü Necati Çakıroğlu'nu makamında kabul etti.

Vali Lekesiz, kabulde yaptığı konuşmada, Çakıroğlu'na yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, karayolları hizmetleri alanında hem ile hem de bölgeye başarılı hizmetlerde bulunacağına inandığını belirtti.

İnsan vücudunun sağlıklı çalışabilmesi için damarların gördüğü fonksiyon neyse ulaşım ağları kapasitelerinin gelişmesinin de il ve ülkenin sosyal, ekonomik, kültürel hareketliliği ve kapasitesinin yükselmesi için fevkalade önemli olduğunu vurgulayan Lekesiz, "Hatay'da bu anlamda kapasite her geçen gün yükseliyor. İlimiz genelinde yerel, ulusal ve uluslararası bağlantılarını gerçekleştiren ciddi altyapı çalışmaları var. Bunun bir kısmı bitti, bir kısmının ise devam ediyor. İl olarak önümüzde yeni hedefler ve hayaller var. Bunları da bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçirmek için hep beraber var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Karayolları 5. Bölge Müdürü Necati Çakıroğlu da kabulden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür ederek, ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde görev yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile