Hatice Nur O Notu Herkesten Habersiz Yazmis

Hatice Nur O Notu Herkesten Habersiz Yazmis

Kayseri’deki yurtlara yerlesen depremzedelerin kullanmasi için mont yardiminda bulunan 9 yasindaki Hatice Nur, montunun cebine kimsenin haberi olmadan not koydu. Hatice Nur Kolaklikaya, “O notu yazarken ben de çok duygulandim” dedi.

Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6’lik depremden etkilenen vatandaslar Kayseri’de bulunan yurtlara yerlesti. Yurtta kalan depremzedelerin kullanmasi için montunu gönderen 3. sinif ögrencisi Hatice Nur Kolaklikaya’nin, montunun cebine koydugu notu gönüllü çalisan Ceren Polat buldu. Küçük Hatice Nur’un depremzedeler için yazdigi notu okuyan Ceren Polat gözyaslarina hakim olamadi.

"Haber izlerken de agladigim olmustu"

Montunu depremzedelerin kullanmasi için yurda gönderdigini ve montun cebine depremzedeler için herkesten habersiz bir not yazdigini söyleyen 9 yasindaki Hatice Nur Kolaklikaya, “Esyalari topluyorduk. Depremzedeler için bir seyler yazdim. Depremzedelere üzüldüm. Haber izlerken bile agladigim olmustu. O notu yazarken, ben de duygulandim. Çok üzüldüm ve duygulandim. Mektup kabini ilk gördügümde aklima bir mektup yazmak geldi, sonra içimden ne geldiyse onlari yazdim. Depremzede vatandaslarimizi çok seviyoruz. Allah onlarin yardimcisi olsun. Kalbimiz onlarla ve insallah her zaman iyi olurlar, saglikli olurlar” seklinde konustu.



"Hatice Nur’la beraber agladik"

Hatice Nur’un çok duygusal oldugunu ifade eden anne Aslihan Kolaklikaya da “Ben kiyafet hazirliyordum. Kizim bir not hazirlamis. O notu montun cebine koymus. Gerçekten depremzedelerin Allah yardimcisi olsun. Rabbim bir daha kimseye böyle bir aci yasatmasin. Kizim çok duygusaldir ve kalbi çok temizdir. Beraber çok üzüldük ve agladik. Bazen bizim düsünemediklerimizi çocuklar düsünüyorlar, yasiyorlar. Ancak gerçekten çok duygulandik. Kalbimiz tamamiyla onlarla. Bütün sevgimiz depremzedelerimizle kendilerinin de bunu bilmesini istiyoruz. Allah’a emanet olsunlar” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile