Havadan Denetime Ceza Yagdi

Havadan Denetime Ceza Yagdi

Istanbul ile Anadolu arasindaki ulasim aginin en önemli güzergahlarindan birisi olan Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli kismi, jandarma ekipleri tarafindan helikopterle denetlendi. Kural ihlali yapan sürücülere cezai islem uygulandi.

TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu’nun yükünü önemli ölçüde azaltan Kuzey Marmara Otoyolu, Kocaeli Il Jandarma Komutanligi Trafik ekipleri tarafindan hem karadan, hem de helikopterle havadan denetlendi.

Kocaeli geçisinde kural ihlali yapan sürücülere göz açtirilmazken, ekipler trafik kazalarini önlemek ve yolda güvenligi saglamak amaciyla denetimleri araliksiz sürdürüyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nda yapilan helikopterle denetimlerde kontrol edilen 366 araçtan çesitli kural ihlalleri nedeniyle 10 araca 32 bin 767 TL para cezasi uygulandi. 7 araç ise trafikten men edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile