Havalimanlarinda Unutulan Esyalar Satisa Çikarildi

Cep telefonu, tablet ve kol saatine kadar satisa sunulan birçok ürüne vatandaslar ilgi gösterdi.

Havalimanlarinda unutulan ve çesitli nedenlerle gümrüge takilan malzemeleri ihaleyle alan firma, ürünleri satisa çikardi.

Yolcularin havalimanlarinda unuttugu ve 6 ay boyunca almadigi ürünler ihale usulüyle satiliyor. Binlerce valizin satisa sunuldugu ihaleyi kazanan firma, ürünleri Fatih'te Cerrahpasa Mahallesi’ndeki bir dükkanda satmaya basladi. Elektronik malzemelerden cep telefonlarina, tabletlerden kol saatine, parfümlerden günes gözlüklerine kadar birçok malzemenin bulundugu dükkana vatandaslar ilgi gösterdi.

Firma sahibi Lokman Sat, unutulan valizlerin büyük bir kismini henüz açmadiklarini belirtti. Ürünleri piyasa degerinin oldukça altinda satisa sunduklarini aktaran Sat, "Örnegin disarida piyasa degeri 4 bin liralik bir telefonu bin liraya satiyoruz. Kazandigimiz ihalede çok sayida elektronik ürün var. Bunlarin hepsini degerlendirecegiz ancak toptan satisimiz olmayacak. Her müsteri sadece bir tane alabilecek" dedi.

Valizlerden ilginç ürünlerin de çiktigini belirten Sat, "Sehir disindan gelen bile oluyor. Müsterilerimize kolaylik saglamak için internet üzerinden açik artirma yoluyla bazi ürünlerimizi satisa sunuyoruz. Türkiye’nin her yerine kargoyla ürün gönderiyoruz" ifadelerini kullandi.

Lokman Sat, ürünleri peyderpey satisa sunacaklarini sözlerine ekledi.

Müsterilerden Orhan Aktan ise "Daha önce de buradan alisveris yaptim. Ürünleri almadan önce piyasasini arastirdim. Karsilastirdigimda çok ucuza aldigimi gördüm. Bu nedenle bana çok mantikli geldi" diye konustu.

Bir baska müsteri de 100 liraya aldigi bilinen bir markaya ait ayakkabinin piyasa degerinin 350 TL oldugunu dile getirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile