Havran Fotomaraton Sonuçlari Açiklandi

Havran Fotomaraton Sonuçlari Açiklandi

Balikesir’in Havran ilçesinde gerçeklestirilen 2.Uluslararasi Havran Kocaseyit Fotograf Festivali ve Fotomaratonun sonuçlari açiklandi.

Yüzlerce fotografin yaristigi fotomaratonun seçici kurulunda Ibrahim Zaman, Güler Ertan, Reha Bilir, Ibrahim Elman, Emrah Elmas ve Istek Solel yer aldi.

Bu yil ikincisi gerçeklestirilen Havran Kocaseyit Fotograf Festivali ve Fotomaratonu 5 gün boyunca birbirinden güzel etkinliklere ev sahipligi yapti. Türkiye’nin fotografta duayen isimleri bir araya geldi. Fotograf gösterileri ve söylesileri gerçeklestirildi, fotograf sergileri açildi. Ayni zamanda fotografa ilgi duyan gençlere sokak fotografçiligi egitimi verildi ve ödüllü Oryantiring Foto Maraton etkinligi gerçeklestirildi.

2022 - 067 TFSF ONAY numarasi ile Uluslararasi Yarismalar kategorisinde Sakin Sehir (Cittaslow) olma yolunda Havran temasi ile yapilan ve online (çevrimiçi) fotograf sistemine göre fotograf yüklenen 2. Uluslararasi Havran Kocaseyit Fotograf Festivali ve Fotograf Maratonu’na Aydin’dan katilan Yilmaz Topçu birincilik ödülünü, Cihan Kurnaz ikincilik ve üçüncülük ödülünü kazandi. Mehmet Yener mansiyon, Yahya Engin mansiyon, Yilmaz Topçu mansiyon alan isimler oldu. Aysenur Özdemir, Filiz Sipahi, Gazanfer Filiz, Ismail Öztürk, Mehmet Yener, Mehmet Yavuz, Mustafa Tarik Canbay, Necla Kayan, Osman Sipahi, Rana Özdemir, Samet Akman, Serdar Kiran, Yurdagül Kaplan, Sümeyye Kayim 2 eseriyle, Yahya Engin 3 eseriyle, Yilmaz Topçu 2 eseriyle sergileme aldilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile