Havza'da Kur'an Kursu Ögrencilerine Yönelik Sportif Aktivite Düzenlendi

Havza Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan Kur'an kursu ögrencilerine yönelik sportif etkinlik düzenlendi.

Havza Belediyesi ile Havza Müftülügü is birliginde Merkez Kur'an Kursu bahçesinde düzenlenen etkinliklerde ögrenciler parkur, badminton, bocce, ok atma, dart, voleybol, basketbolun yaninda geleneksel oyunlar oynadi.

Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Havza Müftüsü Mehmet Nurlu, Havza Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Cafer Uzun ve Havza Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürü Zeki Kurt, ögrencilerle halat çekme, voleybol, parkur gibi etkinliklerde mücadele etti.

Ögrencilere Havza Belediyesi tarafindan çikolata dagitilirken, kursa çesitli spor malzemeleri hediye edildi.

Özdemir, gençlerin ve çocuklarin Kovid-19 salgini nedeniyle uzun süre hareketsiz kaldigini belirterek, "Buldugumuz her firsatta çocuklarimiza yönelik etkinlikler düzenleyecegiz. Çocuklarimizin enerjileri süper. Bu enerjilerini dogru yönde kullanmalarinda bu tür etkinliklerin önemi çok büyük. Kur'an kurslarimizda egitim alan ögrencilerimizle olmak, onlarin nesesine ortak olmak bizleri mutlu etti." dedi.

Uzun da yaz boyunca bu tür etkinliklere devam edeceklerini dile getirerek, "Yaz spor okullarimiz çocuklarimizi bekliyor. Farkli yas gruplarina yönelik çesitli branslarda kurslarimiz basladi. Tüm çocuk ve gençlerimizi bekliyoruz." ifadesini kullandi.

Nurlu ise Kur'an kurslari ve camilerin çocuklarla senlendigini vurgulayarak, "Insallah dini egitimin yaninda bu tür etkinliklerle sosyal açidan iyi insanlar yetistirmenin gayretindeyiz. Düzenlenen etkinlige emegi geçen herkese tesekkür ederim." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile