Havza'da Okul Güvenligi Toplantisi Yapildi

Havza'da yeni egitim ögretim yili öncesi okul güvenligi toplantisi yapildi.

Havza Kaymakam Vekili ve Kavak Kaymakami Ömer Saygili baskanliginda Havza Milli Egitim Müdürlügü Toplanti Salonu'nda gerçeklestirilen toplantida, ilçe genelindeki okullarda güvenli ortamin saglanmasina yönelik önleyici ve koruyucu tedbirlerin artirilmasi konulari ele alindi.

Okul çevresindeki güvenlik kameralari, uyusturucu ve uyarici maddelerle mücadele, tasimali egitim, ögrencilerin güvenligi, okul çevrelerinde yapilacak trafik denetimleri, okul polisi, okul önü isaret levha ve hiz kesicilerinin yenilenmesi ve kontrolü ile salgin tedbirleri gibi konularin görüsüldügü toplantida, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ugur Saglam, alinacak tedbirler hakkinda kapsamli bilgiler verdi.

Toplantiya, Ilçe Emniyet Müdürlügü, Ilçe Jandarma Komutanligi, Ilçe Saglik Müdürlügü, Aile ve Sosyal Hizmetler Ilçe Müdürlügü ile diger ilgili kurumlarin yetkilileri katildi.

Kaymakam Saygili, "Ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz ve velilerimiz için pazartesi günü baslayacak olan egitim ve ögretim yilinin hayirli olmasini diliyorum. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin gerek okul çevrelerinde ve gerekse okul disi ortamlarda güvende olmalari için çalisiyoruz." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile