Havza Emniyet Müdürlüğü'nden Seminer

Havza Emniyet Müdürlüğü'nden Seminer

Samsun'un Havza ilçesinde Havza Emniyet Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik yapılan bilgilendirme seminerlerine devam ediliyor.

Havza İmam Hatip Lisesi'nde yapılan bilgilendirme toplantısında Havza Emniyet Müdür Olcay Aydın ve Toplum Destekli Polis Memuru Murat Aldemir 155 Polis İmdat hattı, şuurlu toplum olma ve birey olma, kişi hakları, kabahatler kanunu hakkında bilgiler geniş kapsamlı bilgiler verdi. İmam Hatip Lisesi'ndeki seminerde bir konuşma yapan Havza Emniyet Müdür Olcay Aydın, birey olmanın önemine değindi. Aydın, "Sizler geleceğin ebeveynleri olarak ne kadar bilinçli olursanız gelecek nesiller daha da bilinçli olacaktır" dedi. Aydın konuşmasında meslek hayatında başına gelen olaylardan örnekler vererek öğrencilere kişi hakları ve 155 kullanımı hakkında bilgiler verdi.
Toplum Destekli Polis Memuru Murat Aldemir, toplum destekli polisin çalışmaları hakkında geniş bilgiler verdi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ilçe de eğitim veren liselerde seminerlerin 20 Şubat tarihine kadar devam edeceğini bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile