Havza Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kan Bagisi Kampanyasi Düzenledi

Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) tarafindan kan bagisi kampanyasi düzenlendi.

Havza Milli Egitim Müdürlügü, Havza MTAL ve Türk Kizilay is birligiyle düzenlenen kan bagisi kampanyasi için Mehmetçik Meydani'nda çadir kurularak kan bagisi merkezi olusturuldu.

Kampanya hakkinda bilgi veren Okul Müdürü Mehmet Akif Bilen, kan vermenin önemine vurgu yapti.

Egitim ve akademik basari alaninda oldugu gibi sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da var olduklarini dile getiren Bilen, "Bugünkü etkinlik de bunun en güzel örneklerinden biridir. Okulu tarafindan sosyal sorumluluk bilinci ile ögrencilerimiz ve halkimizda kan bagisi konusunda farkindalik olusturmak adina kan bagis kampanyalarimizi her yil düzenlemekteyiz." dedi.

Kampanya kapsaminda bugüne kadar Kizilay’a 32 ünite kan bagisinda bulunan okulun Beden Egitimi Ögretmeni Erdem Ünal’a Havza Milli Egitim Müdürü Ugur Saglam ve Türk Kizilay Havza Koordinatörlügü Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioglu tarafindan gümüs madalya takdim verildi.

Havza Milli Egitim Müdürü Ugur Saglam da Ünal'i tebrik ederek, "Erdem Ünal kardesimiz bagisladigi kanlar ile hem ögrencileri, hem meslektaslari hem de halkimiz için güzel bir örnek. Kardesimize ve meslektasimiza hem kurtardigi hayatlar, hem kan bagislayarak adina Kizilay adina dikilen fidanlar ile dogaya vermis oldugu katki adina hem de meslektaslari adina tesekkür ediyorum." diye konustu.

Erdem Ünal da madalyanin kendisi için manevi degerinin yüksek oldugunu dile getirdi.

Kampanyada bir günde 95 ünite kan bagisi toplandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile