Hayal Bile Edilemeyen Hava Ambulansıyla 13 Hasta Nakli Gerçekleştirildi

AK Parti Bartın milletvekili adayı Seyfettin Kalay, AK Parti iktidarının 9 yılda sağlık alanında hayal bile edilemeyecek önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

AK Parti Bartın milletvekili adayı Seyfettin Kalay, AK Parti iktidarının 9 yılda sağlık alanında hayal bile edilemeyecek önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Bartın Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa edip AK Parti milletvekili adayı olarak siyasete atılan Kalay, hükümetin sadece sağlık alanında akla hayale gelmeyecek yatırımlar yapıldığını söyledi. Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunçla birlikte seçim çalışmalarını son hızıyla sürdüren Milletvekili Adayı Dr.Seyfettin Kalay İl Başkan Yardımcıları Gökser Çağdaş ve Zekai Güney, partisinin kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Güneşkent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Site sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşma yapan Milletvekili Adayı Dr. Seyfettin Kalay, 8,5 yılda Türkiye’nin istikrar ve güven ortamına kavuştuğunu, 2002 yılı öncesinde yaşanan kaos ortamından eser kalmadığını vurguladı.

HAYAL BİLE EDİLEMEYEN HAVA AMBULANSIYLA 13 HASTA NAKLİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha sonra Uzunöz Köyünde düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Dr.Seyfettin Kalay yaptığı konuşmada, "2005 yılından bu yana Bartın‘da başhekimlik görevinde bulundum. Hemen hemen tüm halkımızla tanışmışlığımız var, sizlerin içinizden, memleketime daha yararlı olabilmek için bu göreve talip olmuş bir evladınızım. 2002 yılı öncesinde Türkiye‘nin içinde bulunduğu durumu hep beraber yaşadık, yaşananların faturasını hep beraber ödedik. AK Parti iktidarı ile birlikte sadece sağlık alanında akla hayale gelmeyecek yatırımlar yapıldı. Hava ambulanslarını daha önce hayal bile edemezken Bartın‘dan 13 hastanın hava ambulansıyla naklini gerçekleştirdik. Hastanelerimiz daha verimli hale geldi. İlaç kuyruklarında beklemekten kurtulduk. AK Parti sadece sağlık alanında değil her alanda Türkiye‘yi daha ileriye taşıdı, Ülkemiz uluslararası arenada saygın bir konuma geldi. İnşallah sizlerin de desteği ile ustalık döneminde daha büyük başarılara imza atacak, hem ülkemize hem de Bartın‘a daha büyük yatırımlar yapacağız." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile