Hayali Hostes Olmakti Trafik Kazasi Hayatini Karartti

Hayali Hostes Olmakti Trafik Kazasi Hayatini Karartti

Adana’da arkadaslarinin israri üzerine gece disari çikinca bindigi otomobilin tira arkadan çarpmasi sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konusma kabiliyetini kaybeden genç kizin hayali hostes olmakti

Edinilen bilgiye göre kaza, Sariçam ilçesine bagli Ahmet Zenbilci Bulvari’nda 10 Aralik günü meydana geldi. Tofas marka 20 AGR 112 plakali otomobilin park halindeki 01 CTV 81 plakali tira arkadan çarptigi kaza anbean güvenlik kameralarina yansidi. Kazayi gören vatandaslar durumu saglik, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sikisan 5 kisiyi çikartti. Kazada hastaneye kaldirilan bir kisi yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamazken 4 kisi agir yaralandi. Agir yaralilardan biri olan Firdevs Erol (16) ise yapilan tedaviler sonucunda hayata tutundu. 10 Aralik tarihinde gerçeklesen kazada agir yaralanan Erol, en büyük hayali hostes olmakti. Doktorlardan alinan bilgiye göre kazada agir yaralanan Erol’un tekrar yürüyebilmesi için 2 yil boyunca fizik tedavi görmesi gerekecek. Ayni zamanda Erol konusma kabiliyetini de kaybetti.

“Ise giderken izin istedi vermedim, kaza haberini aldim”

Olay günü ise giderken kizinin kendisinden disari çikmak için izin istedigini fakat izin vermedigini ifade eden Hatice Atay (35), “Izin vermemistim fakat arkadaslarinin israri ile çikmisti. Isyerine vardigimda arkadaslari kazanin oldugunu arayip bana söylediler. 2 ay yogun bakimda yatti su an tedavilerine evde devam ediyoruz” diye konustu.

“Kizimin durumundan kaynakli isten ayrildim”

Kizinin durumundan dolayi ona bakmak için isten ayrildigini belirten Atay, “Su an evdeyim, çalismadigim için de maddi durumumuz biraz kisitli ama elimden geldigi kadar kizimi desteklemeye çalisiyorum” dedi.

“Kizimin en hizli sekilde iyilesmesini istiyorum”

Çesitli yardimlarla Firdevs’i fizik tedaviye götürdügünü ifade eden Atay, “Su an kizim fizik tedavi aliyor. Fizik tedavi almasinin en büyük sebebi çevremin, ailemin yardimci olmasi, onlarin destegi olmasa buralara kadar gelemezdik. Su an kizimin daha hizli iyilesmesini istiyorum. Özel doktora götürmek tabi ki isterim fakat imkanlar el vermiyor. Devlet hastanelerinde ki doktorlar da çok güzel ilgileniyor fakat onlarin vakitleri kisitli oldugu için pek fazla ilgilenemiyorlar" ifadesini kullandi

“Firdevs’in en büyük hayali hostes olmakti”

Kizinin çok hareketli civil civil oldugunu ve en büyük hayalinin hostes oldugunu söyleyen Atay, “Hostes olmak için son senesini disardan okuyup hostes olmak için hazirlaniyordu. Allah izin verirse tedavilerinin ardindan da hostes olacak kizim. Bu hayalini gerçeklestirebilmesi için doktorlar tedavi sürecinin tedaviye bagli olarak 1-2 sürebilecegini söylediler” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile