Hayaller Gerçek Olacak

Hayaller Gerçek Olacak

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji Okul Ailesi Birliği “Bir Adım İçin Bin Yürek” projesi kapsamında gece düzenleyecek.


TSD Çerkezköy Şubesi dernek binasında Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan ile bir araya gelen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, projeyi düzenleyen Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği’ne teşekkür etti. Çetinkaya proje kapsamında 2 kişiye özel günlük kullanabilecekleri tekerlekli sandalye almak amacıyla yemek düzenleneceğini belirtti

Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan da “Okulumuzun bir süre önce bir projesi daha vardı. Orada 14 yaşındaki Berkay ile tanıştık. Onun daha özel bir sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrendik. Onun bu hayalini gerçekleştirmek istedik” dedi.

Berkay’ın bir de dizüstü bilgisayar hayali olduğunu söyleyen Aslan onu da gerçekleştireceklerini ifade etti.


Yemeğin 17 Ocak Cuma günü 19.00-24.00 saatleri arasında Güneşler Otel’de düzenleneceğini ifade eden Aslan, “Yemekte özel çekilişlerimiz de olacak. Tüm hediyelerimizi sponsor firmalar karşıladı” diyerek sponsorlara teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile