Hayat Devam Ediyor 31. Bölüm Fragmanı Ve 30. Bölüm Özeti

Hayat Devam Ediyor 31. Bölüm Fragmanı Ve 30. Bölüm Özeti

ATV'nin beğeni ile izlenen dizisi Hayat Devam Ediyor bu hafta 31. bölümü ile 15 Haziran Cuma akşamı aynı saatinde izleyenleri ekranlara kilitleyecek. İşte bu hafta tekrarı yayınlanmayacak olan Hayat Devam Ediyor dizisinin 31. Bölüm Fragmanı...

Hayat Devam Ediyor 31. Bölüm Özeti:

Bekir ile Malik, babasına üzülen Mina’ya moral verebilmek için çırpınırlar. Bu yakınlaşma onları bambaşka bir konuda da işbirliğine sürükler. Şirin, kendisini hedefine ulaştıracak kişiyle konuşmak için evden kaçarken bu kez Kürşat’a yakalanır. Pelin-Siraç aşkı daha da güçlenmiştir, ancak Siraç’ın intikam hevesi genç kadını endişelendirmektedir. Berat annesine Zeliha ile evlenmek istediğini açıklar. Zeliha’nın ise Berat’ın teklifini kabul etmesi için bir şartı vardır. Bu koşulu yerine getirebilmek için Berat da mahalledeki olaylara karışacaktır. Kudret mahkemede yaptığı açıklamayla bir şok yaratır. Cennet, Kudret’le yüzleşir, ancak namusuna sürülen leke onun bir karar almasına sebep olur. Hayat’la Kerem, peşlerindeki tehlikeden habersiz evlilik hazırlığı için alışverişe çıkarlar. Mina, hastaneye Nazım’ı ziyarete gelen Siraç’a evde bulduklarını gösterir. Bu, Siraç’ın öfkesini yeniden ateşler, adalet yerini bulmalıdır.

Hayat Devam Ediyor 30. BÖLÜM ÖZETİ

Siraç ve Giray, Pelin'i aramak için gittikleri depoda Nazım'ı kanlar içinde bulur, hastaneye yetiştirirler. Bunu haber alan Zeliha tüm bu olayların sorumlusu zannettiği Berat'a hesap sorar.
Berat ise olan biteni Yusuf'tan öğrenmeye çalışır. Ağrı'da devam eden işlerin hesaplarındaki açıkları fark eden Berat, bunun sorumlusunu çağırtır.
Tarık olayların kontrolünden çıkmasından dolayı tedirgin, Pelin'i kimsenin bulamayacağı bir yere götürür.
Ancak bu Siraç'ı yıldırmayacaktır. Şirin alışveriş sonrası eli kolu dolu eve döndüğünde yakalanır ve tartışma sonrası evi terk eder. Kudret hapiste; İsmail-Cennet mutluluğu ile ilgili karabasanlar görürken, Cennet evde uğradığı saldırının travmasını yaşamaktadır. Hayat ile Kerem bebek için kontrole giderler. Dönüşte Kerem'i hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile