Hayat Kurtaran Hastane Çalisanlari, Sesleriyle Mest Etti

Hayat Kurtaran Hastane Çalisanlari, Sesleriyle Mest Etti

Bursa’da hayat kurtaran hekim, hemsire ve hastane çalisanlari, sesleriyle de Bursalilardan büyük alkis topladi.

Bugüne kadar bir çok kisinin hayatina dokunan doktor, hemsire ve hastane çalisanlari, kurduklari koroyla da sahnede de ne kadar basarili olduklarini gösterdi. Spordan beslenmeye, kültür sanattan sosyal sorumluluk projelerine kadar bir çok alanda yer alan saglik çalisanlari, ’Türk Halk Müzigi Korosu’ konseriyle Bursalilari mest etti. Yilin güzelliklerini anmak ve baharin ritmini yakalamak için sahneye çikan Medicana Bursa Hastanesi Türk Halk Müzigi Korosu, sergiledikleri performansla salonu dolduranlar tarafindan ayakta alkislandi.

Verdikleri konserle büyük begeni toplayan saglik çalisanlarini tebrik eden Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Remzi Karsi, "Ilk 4 konserimiz, Türk Sanat Müzigi ile ilgiliydi. Bu sefer Türk Halk Müzigi konseri verdiler. Türk Halk Müzigi’nde cografyamizin sesi ile cografyamizin ezgilerini birlestiriyoruz. Bu bizler için çok kiymetli. Çünkü kadim uygarliklardan beri sanat ile tip bir arada yürümüstür. Bugün müzik ile sanatin en güzel örneklerinden bir tanesini burada vermek için bulunuyoruz. Tüm doktorlarimiz, çalisanlarimiz yani tüm saglikçilar, hastaya ve hastaneye dokunan herkes bizim solistlerimiz. Kurum olarak sporun ve sanatin yaninda her zaman bulunmusuzdur. Bulunmaya da devam edecegiz” seklinde konustu.

Sef Kemal Kamali yönetimindeki koro ve solo eserlerden olusan konser seyircilerin begenisini kazanirken, Medicana Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskani Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana Bursa Hastanesi Icra Kurulu Üyesi Dr. Engin Bozkurt, Bashekim Dr. Nese Tunali, Bashekim Yardimcisi Dr. Burak Canver, Medicana Saglik Grubu Hukuk Müsaviri Av. Murat Davarci, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdür Yardimcilari Mehtap Koçak ve Ayhan Yörük, Tibbi Kurucu Direktörü Prof. Dr. Serdar Ener, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Olcay Keskin’de saglikçilari bu güzel gecede yalniz birakmadi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile