Hayatini Kaybeden Emlakçi Müsterisine Ev Gösterirken Asansör Bosluguna Düsmüs

Hayatini Kaybeden Emlakçi Müsterisine Ev Gösterirken Asansör Bosluguna Düsmüs

Edirne’de yapimi devam eden apartmanda asansör bosluguna düserek hayatini kaybeden emlakçi ve emekli astsubay Lütfü Yilmaz, düzenlenen askeri törenle son yolculuguna ugurlandi.

Olay, Edirne’de Cumhuriyet Mahallesi 20025. Sokak’ta yapimi devam eden bir apartmanda yasandi. Astsubay olarak görev yapan Lütfi Yilmaz, emekli olduktan sonra Edirne’de emlakçilik yapmaya basladi.

Satilik olan apartmandaki bir daireyi almak isteyen müsterilerini gezdiren Yilmaz, asansör bosluguna düserek agir yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, ilk müdahalenin ardindan ambulansla Yilmaz’i Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirdi. Hastanede yapilan müdahalelere ragmen Yilmaz kurtarilamadi.

Lütfü Yilmaz’in cenazesine ailesi, yakinlari, meslektaslari, sevenleri ve eski CHP Milletvekili ve eski Devlet Bakani Mehmet Sevigen katildi.

Talihsiz kazada hayatini kaybeden Yilmaz, gözyaslari arasinda askeri törenle son yolculuguna ugurlandi. Esentepe Yavuz Sultan Selim Camii’nde ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazi sonrasi emekli Astsubay Yilmaz’in naasi Yeni Sehir Mezarligi’na defnedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile