Hayattayken Mezarini Yapti, Her Gün Gidip Üzerinde Yatiyor

Hayattayken Mezarini Yapti, Her Gün Gidip Üzerinde Yatiyor

Bursa’nin Orhangazi ilçesinde bir kisi ölümü hatirlamak için hayattayken kendi mezarini yaptirdi. Her gün gidip kendi mezarindaki çiçekleri sulayan vatandas en az bir saat kendi mezarinin üzerinde yatip vakit geçiriyor.

Orhangazi’ye bagli Narlica Mahallesi’nde ikamet eden evli 3 çocuk babasi eski futbolcu Ali Aytekin (67) hayattayken kendi mezarini yapti. Elleriyle insaa ettigi mezarinin üzerine çiçekler eken Aytekin, her gün sulamaya gittigi mezarinin üzerine uzanip ölümü hatirliyor. Amacinin herkese ölümü hatirlatmak oldugunu belirten Ali Aytekin gözsaylari içerisinde "Ölüm var, ölüm" derken, "Bir gün kabristana geldim kim zengin kim fakir anlamadim. Bir gün gelecek biz de bu kabire girecegiz. Yerin üzerini degil altini düsünmek lazim, herkesin ölüm aklina gelsin, herkese örnek olsun diye kendi mezarimi yaptim" diye konustu.

Kendi mezarinin basina tabela da koyan Ali Aytekin, ’Son durak. Mezarligi ziyaret ettim. Kimin zengin kimin fakir oldugunu anlayamadim. Anladigim tek sey hepsi Fatiha bekliyor” yazdirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile