Hayırsever İş Adamından 20 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Hayırsever İş Adamından 20 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Ödemiş’te uzun zamandır kırtasiyecilik yapan iş adamı Hüsnü Kömürcü, CHP Ödemiş Kadın Kolları aracılığıyla 20 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Okul çantası, defter ve kalem çeşitlerinden oluşan yardım paketini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Bayramda 162 çocuğa giyim yardımında bulunarak dikkatleri çeken CHP Kadın Kolları’nın bu çalışmasının ardından öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmak isteyen Hüsnü Kömürcü, CHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Kırlı ile irtibata geçti. Kırlı’dan 20 ihtiyaç sahibi öğrenci bulması konusunda talepte bulunan Kömürcü, kırtasiye paketlerini daha sonra CHP Ödemiş ilçe binasına getirdi.

Uzun zamandır böyle bir yardım projesi düşündüğünü CHP’li kadınların bayramdaki çalışmasının ardından ihtiyaç sahibi çocukların bulunması için harekete geçtiğini ifade eden iş adamı Hüsnü Kömürcü, “Bugüne kadar düşündüğüm bir projeydi. Ama bu ortamı bulamamıştık. Bana yardımcı olan dostum gazeteci Kerem Karamanlıoğlu’na ve bu ortamı ve gerçek muhtaç olan çocuklarımızı bulan CHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Soykan Kırlı ve ekibine teşekkür ediyorum. Çocukları sevindirmek kadar güzel bir duygu yok, tüm öğrencilerimize 2012-2013 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yardımlar için veliler ve öğrenciler adına Kömürcü’ye teşekkür eden CHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Kırlı da “İhtiyaç sahibi çok sayıda öğrencimiz var. Onların eğitimine bir nebze de olsa katkıda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hüsnü bey de bize bu konuda ulaştı. Onun yardımlarını öğrencilerimizle buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Dileğimiz öğrencilerin hiç bu yardımlara muhtaç konumda olmaması ama şu an ihtiyaç sahibi olanların da yanında olmak, destek vermek durumundayız. Hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile