Hayirseverlerden Ihtiyaç Sahiplerine Sevgi Eli

Hayirseverlerden Ihtiyaç Sahiplerine Sevgi Eli

Denizli’de ihtiyaç sahipleri ile hayirseverler arasinda köprü görevini yürüten Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, 16 yasina girdi. 14 Subat 2006 Sevgililer Günü’nde kurulan Sevgi Eli’ne katkida bulunan tüm hayirseverlere tesekkür eden Baskan Osman Zolan, "Denizli’mizde yardimlasma ve dayanismanin en güzel örnegi Sevgi Eli’dir” dedi.



Denizli’de ihtiyaç sahipleri ile hayirsever vatandaslar arasinda köprü görevini yürütmek için 14 Subat 2006 Sevgililer Günü’nde hayata geçen Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, 16. kurulus yildönümünde de çaresizlere umut olmaya devam ediyor. Sadece sehir merkezinde degil, tüm ilçelerde de ihtiyaç sahibi vatandaslarin yardimina kosan Denizli Büyüksehir Belediyesi Sevgi Eli, her yil on binlerce ihtiyaç sahibine gida, kiyafet ve ev esyasi yardimi yapiyor. Sevgi Eli Magazasinda gelinlikten damatliga bebek kiyafetinden her türlü giyim esyasina kadar ihtiyaç sahibi vatandaslara destek veriliyor. Bunlarin yaninda Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ile koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çikan yanginlarda esyalari küle dönen ailelerin de imdadina kosuyor, hayirseverlerin bagisladigi ev esyalari ile ihtiyaç sahiplerinin evi bastan asagi yenileniyor.

“Binlerce vatandasimiza umut oldu”

Denizli’nin manevi kimliginde dayanisma, yardimlasma ve hayirseverlik duygularinin en üst düzeyde yer aldigini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Sevgi Eli’nin 16 yildir ihtiyaç sahibi ile hayirseverler arasinda köprü görevi yürüttügüne dikkati çekti. 14 Subat 2006 Sevgililer Günü’nde kurulan Sevgi Eli’ne katkida bulunan hayirseverlere tesekkür eden Baskan Zolan, "Kuruldugu günden bu yana Sevgi Eli’miz binlerce vatandasimiza umut olmus, sehrimizdeki dayanisma kültürünün kurumsal bir biçimde yasamasina vesile olmustur. Kurulusumuzun 16. yilinda da bize destek verip, zor durumda kalanlara gönülden Sevgi Eli’ni uzatan birlik ve beraberligimizi arttiran vefali, kadirsinas hemsehrilerimizden Allah razi olsun. Sevgi eli, Denizli’de yardimlasma ve dayanismanin adi, zor durumda kalanin çaresiz kalmayacaginin en güzel örnegi oldu" ifadelerini kullandi.

Sevgi Eli, 16 yilda darda kalanlara Hizir oldu

16. yasini kutlayan Sevgi Eli’nin Denizli’de kurulusundan bu yana gönüllerde taht kurdugunu belirten Baskan Osman Zolan, "Sevgi Eli’nin kurucusu önceki dönem Belediye Baskanimiz ve Ekonomi Bakanimiz Sayin Nihat Zeybekci ile degerli esleri Aysen Zeybekci’ye ve çok kiymetli hayirseverlerimize bir kez daha Denizli halki adina çok tesekkür ediyorum. 16 yilda darda kalanlara Hizir olan Sevgi Eli’mize nice sevgi dolu yillar diliyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile