Hayranları 14 Mart'ı Tatlıses'in Doğum Günü İlan Etti

Hayranları 14 Mart'ı Tatlıses'in Doğum Günü İlan Etti

Uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurulan İbrahim Tatlıses'in hayranları 14 Mart tarihini Tatlıses'in ikinci doğum günü olarak ilan etti.

Geçtiğimiz yıl bugün uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurulan İbrahim Tatlıses'in hayranları 14 Mart tarihini Tatlıses'in ikinci doğum günü olarak ilan etti. Taksim Meydanı'nda toplanan yaklaşık 30 kişilik Tatlıses hayranı grup, boyunlarına İbrahim Tatlıses'in resminin olduğu atkılarlar takarak Tatlıses'in ikinci doğum günün kutladı.

Grup adına açıklama yapan Murat Uygur, 'Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan imparator, gördüğü tedavi sonucunda sağlığına kavuştu. Biz hayranları onun tekrar aramıza dönmesini büyük sevinçle karşılıyoruz. Bugün Sayın Tatlıses'in saldırıya uğradığı gün. Sanatçıya kurşun sıkan eller kırılsın diyoruz. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması diliyoruz. Bu özel güne adını verdiğimiz bu güne her yıl dünya imparator hayranları olarak kutlayacağız. 14 Mart bizim için imparatorun mucizeyle aramıza döndüğügündür ' dedi.

Açıklamanın ardından Tatlıses lehine sloganlar atan grup, yanlarında getirdikleri çiğköfteyi meydanda vatandaşlara dağıttı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile