Hayvan Dostu Tuna Güzelyurt'a Tembel Hayvan Saldırdı

Hayvan Dostu Tuna Güzelyurt'a Tembel Hayvan Saldırdı

Hayvanat bahçesinde basına röportaj vermek için bulunan bir televizyon kanalında sunuculuk yapan Tuna Güzelyurt tembel hayvanın saldırısına uğradı.

Hayvanat bahçesinde basına röportaj vermek için bulunan bir televizyon kanalında sunuculuk yapan Tuna Güzelyurt, muhabirlerden korkan tembel hayvan cinsi hayvanın saldırısına uğradı. Güzelyurt’un basın danışmanı Abdullah Koçoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hayvanat bahçesinde röportaj vermek için düzenlenen basın toplantısında, muhabir arkadaşları durumun hassasiyeti konusunda uyardığını ancak bazı kafeslere girmemeleri gerektiğini ve kafesin dışından çekim yapmalarının daha sağlıklı olacağını söylediğini dile getirdi.

Bazı muhabirlerin ısrarcı davrandıklarını ve kendileri ile birlikte kafese girdiklerini söyleyen Koçoğlu, “Sonuç olarak hayvanlar, görüntü almaya çalışan muhabirlerin fotoğraf makinelerinden tedirgin oldu ve üzerimize saldırdı. Şükürler olsun ki yaşanan elim hadise, aslanın kafesinde olmadı. Görevliler, gergin olması ve sorun yaratabileciği sebebiyle bizi aslanın yanına sokmadılar. Tuna ve beraberindeki muhabirler, böyle bir durumda bir kaç diş iziyle kurtulamazdı" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile