Hayvan Satma Vaadiyle 243 Bin Liralik Dolandiricilik Yapan Sahislar Yakalandi

Hayvan Satma Vaadiyle 243 Bin Liralik Dolandiricilik Yapan Sahislar Yakalandi

Gaziantep’te bir vatandasi, büyükbas hayvanlarini satma vaadiyle 243 bin lira dolandiran 6 süpheli sahis, JASAT ekiplerinin çalismasi sonucu, baska bir vatandasi daha dolandirmak üzereyken suçüstü yakalandi. Yakalanan 6 sahislardan 4’ü çikarildiklari adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep Il Jandarma Komutanligi Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ekipleri, Karkamis ilçesi Elifoglu Mahallesinde ikamet eden bir vatandasin büyükbas hayvan satma vaadiyle 243 bin lira dolandirildigi ihbari üzerine harekete geçti. Ekipler, vatandasi 243 bin lira dolandiran süpheli sahislarin tespiti ve yakalanmasi için çalisma baslatti.

Teknik takip sonucu 6 süpheli sahis yakalandi, 4 süpheli tutuklandi

Yapilan çalismalar, titiz planlama ve teknik takip sonucu kimligi tespit edilen 6 süpheli sahis, baska bir vatandasi dolandirmaya çalistiklari esnada suçüstü yakalandi. Yakalanan süphelilerin çok sayida suç kayitlarinin oldugu tespit edildi. Yakalandiktan sonra islemleri tamamlanan 6 süpheli sahistan 4’ü çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Olayla ilgili inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile