Hayvanlari Besleyen Ayakkabi Tamircisini Cumhurbaskani Erdogan Külliye'de Agirlayacak

Hayvanlari Besleyen Ayakkabi Tamircisini Cumhurbaskani Erdogan Külliye'de Agirlayacak

Aksaray’da çöplerden topladigi gidalarla hayvanlari besleyen ayakkabi tamircisi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in daveti üzerine Külliye’ye gitmeye hazirlaniyor.

Aksaray’da çöplerden topladigi ekmek ve diger gida maddeleriyle hayvanlari besleyen ayakkabi tamircisi Turgut Kiliç’in (58) sosyal medyada ilgi çeken videosunu gören Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, ayakkabi tamircisi Kiliç’i Külliyeye davet etti. Küçük bir barakada ayakkabi tamirciligi yaparak geçimini saglayan Kiliç, barakasinin hemen arkasindaki bos arazide hayvanlari besliyor. Külliye’deki davete gitmek için hazirlik yapan Kiliç, “Ben yaptigim her ise Allah rizasi niyetiyle basladim. Cumhurbaskanimiz benim videomu izlemis, begenmis. Beni de görmek istemis, haber göndermis. Elhamdülillah haberini aldik. Ben de gidecegim Allah’in izniyle. Davete icabet etmek lazim. Çünkü davet Cumhurbaskanimizdan geliyor. Gurur verici bir sey, çok mutluyum, çok sevinçliyim” dedi.

Hayvanlara karsi merhametli olunmasi gerektigine dikkat çeken Kiliç, "Hayvanlari severek Allah rizasi için besliyorum. Onlara merhametim çok fazla, herkesin de merhamet etmesini istiyorum hayvanlara. Ekmekleri toplayacak yer çok. Insanlarin ekmekleri fazla geliyor herhalde çöplere asmislar, çöplerin içine atmislar. Böyle bir sey olabilir mi? Saygisizlik aslinda. O çöplerdeki ekmekler bosa mi gitsin, yazik. Bunlari toplayip getiriyorum. Burada kuslara veriyorum aslinda ama sadece kuslar degil kediler de geliyor, köpekler de geliyor; kargalar, kumrular, sigirciklar gibi çesit çesit hayvanlar gelip yiyorlar" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile