Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den kadın iş dünyası ile kritik görüşme

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den kadın iş dünyası ile kritik görüşme

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati iş dünyası ve STK’ların kadın temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Nebati, "Kadınların istihdamdaki payını artırmak amacıyla istişare odaklı katılımcı bir anlayışın yanı sıra güçlü bir dayanışma ile hareket etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, yeni dönemdeki ekonomi politikalarının iş dünyasına aktarılması amacıyla sektör temsilcileriyle yürüttüğü toplantılara devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde saat 13.30'da gerçekleşen toplantıda, reel sektör ve iş dünyası sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileriyle görüşen Bakan Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli'ni, bu kapsamda hayata geçirilen yeni enstrümanları ve alınması planlanan tedbirleri paylaştı.

BAKAN NEBATİ'DEN KADIN İSTİHDAMI MESAJI

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati iş dünyası ve STK'ların kadın temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Nebati toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu..

Toplantıyla ilgili görüşlerini paylaşan Bakan Nebati, 'İş dünyası ve STK'larımızın kadın yöneticileri ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Yenilikçi fikirleri ve güçlü vizyonu ile ortak aklın simgesi olan değerli kadınlarımız, ekonomide devreye aldığımız politikaların başarıya ulaşabilmesinde en büyük güvencemiz olacaktır. Bu kapsamda, üst düzey yönetimlerde kadın yönetici oranlarındaki artışı önemsemekle birlikte, kadınlarımızın istihdamdaki payını artırmak amacıyla istişare odaklı katılımcı bir anlayışın yanı sıra güçlü bir dayanışma ile hareket etmeye devam edeceğiz' açıklamalarında bulundu..


Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den kadın iş dünyası ile kritik görüşme MÜSİAD'I KABUL ETTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş dünyasıyla görüşmeleri kapsamındaki ilk kabulünde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yönetimiyle bir araya geldi.

Bakanlığın ev sahipliğinde gerçekleştirilen görüşmede, istişareye dayalı katılımcı bir anlayış ile hareket etmenin önemine vurgu yapıldı.

Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyümeye değinen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni dönemde kamuoyuyla paylaşılan enstrümanların detaylarını aktardı.

TOBB HEYETİNİ KABUL ETTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş dünyasıyla görüşmeleri kapsamındaki ikinci kabulünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetimiyle bir araya geldi.

Bakanlığın ev sahipliğinde gerçekleştirilen görüşmede, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Birlik Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

Görüşmede, 'Türkiye Ekonomi Modeli'nin işleyişi ve yansımaları detaylı bir şekilde ele alındı..
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile