Hem Yaristi Hem Eglendiler

Hem Yaristi Hem Eglendiler

Askale’de egitim veren Ortaokul düzeyindeki okullar arasi bilgi yarismasi düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi, Askale Meslek Yüksekokulu Müdürlügü tarafindan "Toplumsal duyarlilik projeleri, uygulama ve arastirma merkezi tarafindan desteklenen, Ortaokullar yarisiyor bilgi yarismasi düzenlendi.

Ilçede egitim veren 6 ortaokul ögrencilerinin katildigi yarismada ögrenciler hem yaristi hem de eglendiler.

Atatürk Üniversitesi Toplumsal Duyarlilik Projeleri kapsaminda Askale Meslek Yüksekokulu’nun katkilariyla bugün Askale’de Dr. Ögr. Üyesi Erdal Turgut ve Dr. Ögr. Gör. Ayhan Korkulu tarafindan 7. sinif ögrencileri için “Ortaokullar Yarisiyor” bilgi yarismasi düzenlendi.

Yarismada Ibrahim Polat Ortaögretim Okulu 85 puan alarak yarisma birincisi olurken, ikinciligi Atatürk YBO Ortaögretim Okulu, üçüncülügü ise Inkilap Ortaögretim okulu aldi.

Halk Egitim Merkezi büyük toplanti salonundaki etkinlige Askale Belediye Baskani Senol Polat, Askale Meslek Yüksekokulu Müdürü Mutlu Kundakçi, Ilçe Milli Egitim Müdürü Kahraman Karali ögretmen ve ögrenciler katilim sagladi. Çekismeli ve eglenceli geçen yarisma sonrasinda dereceye giren okullara protokol tarafindan okullar adina ögretmenlerine plaket ve yarismaya istirak eden tüm ögrencilere çesitli hediyeler takdim edildi.

Yarisma öncesi Yüksek Okul Müdürü Mutlu Kundakçi "Üniversitemizin düzenledigi yarismada ögrencilerimize hem deneyim olsun hem de bu gibi yarismalari geleneksel olsun baslattik. Emegi geçen herkese tesekkür ederim"

Yarismanin koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Erdal Turgut ise "Gelecegimiz ve de ilçemizin gelecegi olan ögrencilerimizin yararina olan projede yer almak bizleri onurlandirdi. Bu faaliyete okullarimizin katilimi bizleri dolayisiyla mutlu etti, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile