Hemoroitten 10 Dakikada Kurtulmak Mümkün

Hemoroitten 10 Dakikada Kurtulmak Mümkün

Genel Cerrahi Uzmani Dr. Ögr. Üyesi Özlem Karaca Ocak, hemoroit (basur) saglik probleminden 10 dakika süren ’lazer tedavisi’ ile kurtulmanin mümkün oldugunu söyledi.

Medicana Inrernational Samsun Hastanesi Genel Cerrahi Uzmani Dr. Ögr. Üyesi Özlem Karaca Ocak, halk arasinda basur olarak bilinen hemoroit hastaliginin toplumda oldukça sik görülen, yasam kalitesini düsüren bir hastalik oldugunu belirterek, ”Toplum da hemoroit makatta ele gelen sislik olarak tanimlanir ve kanama sikayeti ile doktora basvurulan bir sikayettir. Makattaki venüz yastikçiklarin genislemesi sonucu, makattan disari gelen sarkma, ele gelen sislik ya da kanama sikayetleri ile bize basvurabiliyorlar. Yillardir hem erkeklerin hem de kadinlarin korkulu rüyasi bu hastalik lazer tedavisi ile korkulacak bir operasyon olmaktan çikti” dedi.



10 dakikalik islem

Dr. Ögr. Üyesi Özlem Karaca Ocak, lazer ile hemoroit tedavisinde agrili süreçlerin yasanmadigini ifade ederek, ”Lazerle hemoroit tedavisinde islem 10 dakika kadar sürmekte ve yillardir çekilen bu halk arasinda basur denilen hemoroit hastaligindan kurtulabiliyorsunuz. Hastaneye yatmadan, günü birlik sekilde uygulanan bu yöntem kisinin de yüzünü güldürüyor. Fakat uygun tedavi edilmedigi takdirde bu saglik sorunu tekrarlayabilir. Sayet lazerle tedavi yönteminde uygun bir sekilde basarili bir sekilde bu yöntem yapilirsa müdahale edilen noktada tekrar sikâyet yasamazsiniz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile