Hemşehri Dernekleri Kupası Trabzon'un Oldu

Hemşehri Dernekleri Kupası Trabzon'un Oldu

Kepez Belediyesi tarafından organize edilen ve 12 ilin katıldığı 'Hemşehri Dernekleri Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Trabzonlular Derneği oldu.

  Kepez Belediyesi tarafından organize edilen ve 12 ilin katıldığı ' Hemşehri Dernekleri Arası Futbol Turnuvası sona erdi . Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ' nün başlama vuruşu ile start alan turnuvaya Ağrı , Bitlis , Siirt , Burdur , Çorum , Diyarbakır , Erzincan , Hakkari , Kayseri , Muş , Konya ve Antalya Karadenizliler Derneği temsilcisi katıldı .
45 gün devam eden turnuvanın son gününde final müsabakası Trabzonlular Derneği ve Konyalılar Derneği arasında oynandı . Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü , Meclis Üyesi Dilaver Tanık , Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya , Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar , dernek başkanları ve vatandaşlar final maçını izledi . Çekişmeli geçen karşılaşma Trabzonlular Derneği ' nin 3-0 ' lık üstünlüğü ile sona erdi . Trabzonlular Derneği kupayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ' nün elinden aldı .
Düzenledikleri turnuvada Kepez ' de Türkiye mozağiyi oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Tütüncü , " Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledik . Turnuvanın şampiyonu Trabzon ve müsabakalara katılan tüm derneklere teşekkür ediyorum " diye konuştu .
Turnuvanın birincisi Trabzonlular Derneği olurken , ikinci Konyalılar Derneği ve üçüncü Diyarbakır Kültür , Tanıtma ve Yardımlaşma Vakfı oldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile