Hendek Belediye Baskani Babaoglu Açiklamasi

Hendek Belediye Baskani Babaoglu Açiklamasi

Hendek Belediye Baskani Turgut Babaoglu, sel felaketinin yasandigi mahallelerde incelemeler yaparak, vatandasla bulustu. Ekiplerden bilgiler alan Baskan Babaoglu, “Yaralarimizi hep birlikte güçlü bir sekilde saracagiz” dedi.

Hendek Belediyesi ekipleri ilçe genelinde etkisini sürdüren siddetli yagis dolayisiyla çalismalarina ara vermeden devam ediyor. 5 gündür devam eden ve Hendekte ’de etkili olan siddetli yagisin taskinlara ve sele yol açti. Yogun yagis sonucu meydana gelen olumsuzluklardan etkilenen vatandaslarin yardimina ise Hendek Belediyesi kostu. Hendek Belediyesi ekipleri gelen ihbarlar dogrultusunda su baskini, tikanan büzlerin ve mazgallarin açim islemleri, dere yatagi açma, heyelan sonrasi olusan toprak kaymasi gibi olumsuzluklara aninda müdahale ediyor. Taskin yasanan noktalardaki sulari tahliye eden ekipler, rögar kapaklarinda meydana gelen tikanikliklari açarken, dere yataklarinda olusan tasmalara da müdahale ediyor. Çalismalarini mesai mefhumu gözetmeksizin gece boyunca devam eden ekipler, Dereköy, Göksu, Gündogan, Kahraman, Yesilvadi, Çamlica, Kargali Hanbaba, Yagbasan, Aksu, Ikramiye, Sivritepe, Uzuncaorman, Türbeköy, Rasimpasa, Kurtulus, Yenimahalle, Yeniyayla, Yarica mahallelerimizde yol ve kanal açma çalismalari yaparak yollari temizlendi ve ayrica heyelan yasanan bölgelerde de tedbirler aldi. Bu mahallelerde günlerdir çalismalar devam ediyor. Selin yasandigi Çamlica ve Çaglayan mahallesinde incelemeler yapan Hendek Belediye Baskani Turgut Babaoglu, Baskan Yardimcisi Hüdaverdi Bahadir’dan ve ekiplerden çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Ekiplerin alarm durumlarinin devam edecegini dile getiren Hendek Belediye Baskani Turgut Babaoglu, “Vatandaslarimiz merak etmesin tüm ekiplerimizle ve araçlarimizla görevimizin basindayiz. Ekiplerimiz her türlü olumsuzluga aninda müdahale ediyor, kimseyi yalniz birakmiyoruz. Asiri yagislarin getirdigi olumsuzluklara karsi tüm ekiplerimizle sahada çalismalarimiz araliksiz devam ediyor. Mahallelerimizde yol ve kanal açma çalismalari yapilirken, yollar temizlendi ayrica heyelan yasanan bölgelerde tedbirler alindi. Bugünde MHP Il Baskanimiz Ahmet Ziya Akar ile birlikte selin yasandigi Çamlica ve Çaglayan mahallesinde incelemeler yaptik. Baskan Yardimcim Hüdaverdi Bahadir’dan ve ekiplerden çalismalar hakkinda bilgiler aldik. Vatandaslarimizi dinleyerek, sorunlarin kisa sürede çözülecegini ifade ettik. Yaralarimizi hep birlikte güçlü bir sekilde saracagiz. Hemserilerimizin yanindayiz. Rabbim vatanimizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile