Tüm Şehit Ailelerine Hizmet Derneği'nin düzenlediği Başarı Hizmet Ödülü Ankara Hilton Oteli'nde düzenlenen törenle verildi. Hilton Oteli Toplantı Salonu'nda yapılan ödül törenine AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediye başkanları ve şehit aileleri katıldılar. 2008 yılında kurulan Tüm Şehit Aileleri Hizmet Derneği tarafından şehit ailelerine katkıda bulunan ve Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerle örnek teşkil eden belediyeler dernek tarafından ödüle layık görüldüler.
Dernek Başkanı Hikmet Çetin, dernek olarak 1000 şehit ailesine maddi yardımda bulunduklarını ve şehit çocuklarının okumasına yardımcı olduklarını bu anlamda 600 şehit çocuğuna burs verdiklerini kaydetti.
Hendek Belediyesi sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerden dolayı İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte ödüle layık görüldü. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun elinden ödülü aldı.
Başkan İnci, şu ana kadar spor, siyaset, eğitim, engelliler, belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla bir çok ödül aldığını ama bu ödülün kendisi için çok farklı olduğunu söyledi. İnci, "Duygularımı ifade edecek bir şey söyleyemiyorum. Bunu benim için büyük bir onur, Şehit ailelerine ve gazilerimize hizmet etmekten gurur duyarım. Onlar bize şehitlerimizden emanet ve biz bu emanete sahip çıkacağız" dedi.
Hendek Belediyesi'ne Anlamlı Ödül
Hendek Belediyesi Tüm Şehit Ailelerine Hizmet Derneği'nin düzenlediği Başarı Hizmet Ödülüne layık görüldü.



















