Hendek Heyeti Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ü Ziyaret Etti

Hendek Heyeti Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ü Ziyaret Etti

Hendek heyeti Sakarya Valisi Mustafa Büyük'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

  Heyette Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan , Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan , AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal , CHP İlçe Başkanı Metin Öztürk , Saadet Partisi İlçe Başkanı Sabahattin Bedir , GP İlçe Başkanı Ali Kemal Yener , DP İlçe Başkanı Adil Karabulut , Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel , Hendek Berberler Odası Başkanı Vahdettin Çilek , Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Varlıca , Kooperatif Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri , Hendek Belediyesi AK Parti belediye meclis üyeleri , AK Parti Hendek il genel meclisi üyeleri , sivil toplum örgütü başkanlarından oluştu .
Hendek ' ten konvoy halinde hareket eden heyet Sakarya Valisi Mustafa Büyük ' ü makamında ziyaret etti . Yaklaşık 40 kişiden oluşan Hendek heyeti Vali Büyük , tarafından makamında karşılandı ve tanışmanın ardından ikramlarda bulundu .
Hendek heyetine soyadı gibi övgülerde bulunan Vali Büyük , " Hendek şöhrettir , beni bu kadar kalabalık olarak ziyaret eden heyet Hendek heyeti olmuştur . Bu birlik ve bütünlük sizde olduğu müddetçe Hendek ' in bileği bükülmez " dedi . Vali Büyük ; " Siyasi parti temsilcileri , oda başkanları , sivil toplum örgütleri temsilcileri ile birlikte güzel bir görüntü , farklılık oluşturuyorsunuz . Hendek ' i tebrik ediyorum " diye konuştu .
Sohbetin ardından Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , Vali Büyük ' e Hendek ' e özgü gıda ürünlerinden oluşan bir sepet hediye takdiminde bulundu .
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , Hendek ' in sanayi şehri olmanın yanında aynı zamanda tarım bölgesi olduğunu , zengin yer altı kaynaklarına sahip olduğunu söyleyerek , " Öncelikle Hendek , fındık üretimi ve depolaması bakımından sayılı tesise sahiptir . Bu gün ilçemizde kurulu bulunan fındık depolama fabrikasında 40 bin ton fındık 5 yıl süreyle aynı tazelikte korunmaktadır . Fındık üretiminde ve işlenmiş fındık da ve su da dünya genelinde markayız . Her zaman müteşebbislerimizin yanındayız , yanında olmaya devam edeceğiz " dedi . Başkan İnci , gücünü ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarından , siyasi parti temsilcilerinden aldığını ifade ederek heyete teşekkür etti .
Vali Büyük ; " Hendek ' in her zaman iddialı olduğunu görüyorum . O güzel şehri anlatmak tanıtmak önemlidir . Çünkü genel imajı sağlamak önemli konulardan biridir . Ondan sonra oraya yatırım yapmak , orada gelişme sağlamak daha kolaylaşıyor . Bir şehir iklimine , insanına güvenilir hale getirildiği zaman değer kazanır . Hendek kendi kendine yeten , kendine güvenen ve güvenilir olan bir yerdir . Önemli olan o kapasiteyi sağalmış olmaktır . İnşallah bizde güzel yapılan hizmetlerin devamı yönünde katkılarda bulunacağız " dedi . Ziyaretin ardından Hendek heyetine dış girişe kadar gelerek uğurlayan Vali Büyük , Hendek heyeti ile fotoğraf çektirmesi ile ziyaret son buldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile