Hentbol: Erkekler Süper Ligi

``Zorlu deplasmandan bir puan çıkardığımız için sevinçliyiz``BURSA - 30.

01 . 2012 - Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor antrenörü Fatih Işık , 25-25 berabere kaldıkları Çukobirlik maçıyla ilgili olarak , ``Zorlu deplasmandan bir puan çıkardığımız için sevinçliyiz`` dedi .

Işık , AA muhabirine yaptığı açıklamada , Çukobirlik`in ligin ikinci yarısına bambaşka bir takımla başladığını belirterek , Adana deplasmanından galibiyetle dönmeyi hesapladıklarını , ancak antrenör değişikliği ve 4 yeni oyuncuyu kadrosuna katarak güçlenmiş bir rakiple karşılaştıklarını söyledi .

Karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen , rakiplerinin maç boyunca kendilerini takip ettiğini ifade eden Işık , ``Son dakikaya kadar karşılaşmayı önde götürdük . Üst üste yaptığımız hataları iyi değerlendiren Çukobirlik , son saniyelerde bulduğu golle eşitliği sağladı . Bu zorlu deplasmandan bir puan çıkardığımız için sevinçliyiz . Çukobirlik yaptığı takviyelerle ligde rakiplerine zor anlar yaşatabilir`` dedi .

Işık , önlerinde önemli bir kupa maçı olduğunu vurgulayarak , ``Türkiye Kupası yarı final ilk maçını 1 Şubat`ta saat 13 . 00`te sahamızda Trabzonspor ile oynayacağız . Bu zorlu karşılaşmayı seyircimizin de desteğini alarak avantajlı bir şekilde kazanmak istiyoruz . Yarı final rövanş karşılaması ise 22 Şubat`ta Trabzon`da oynanacak`` diye konuştu .

( ÖE-UMT-HLK-KAK )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile