Hepar'dan 23 Nisan Kutlaması

Hepar'dan 23 Nisan Kutlaması

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90. yıldönümü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı.

  Yönetim Kurulu adına açıklamayı yapan İl Başkanı Tunahan Önder , " Bayram milletimize ve çocuklarımıza armağan olsun . Bu yıldönümünde , Türk Milleti ' nin evi olan Büyük Millet Meclisi ' nde toplumu huzursuz edici ve özellikle çocuklarımıza kötü örnek olacak manzaralar gözükmektedir . Devlete , Cumhuriyete ve Meclise kast etmiş olan malum yıkıcı unsurlar , bu kutsal çatı altında kendi kamplarından da rahat biçimden nefret ve ayrımcılık tohumları atmaktadırlar . Dünya ' da hiçbir parlamento , kendisini kaldırmak amacında olan negatif grupları ne adına olursa olsun içinde barındırmaz . Böyle Milli Yıldönümlerinde , uzun tebrik kabulleri , ancak böyle fesat oluşumlarının Meclis ' ten çıkarılmasından sonra anlam kazanacaktır " diye konuştu .
Doksan yıl önce olduğu gibi bugün de tekrar Milleti yine Milletin azim ve iradesinin kurtaracağını söyleyen İl Başkanı Tunahan Önder , " Artık Meclis ' te , egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milleti ' nde olduğunun daima hissedildiği bir görünüm arzu ediyoruz . Milletimizin ilk önceliği bu hayati husustur ve derhal sağlanmalıdır " ifadesinde bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile