Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü Açildi

Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü Açildi

E-ticaret platformu Hepsiburada, ebeveynlere alisveris deneyimlerini üst seviyeye tasiyacak ‘Premium Anne Çocuk Kulübü’nü tanitti. Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü, markalardan ayricalikli indirimler, eglence firsatlari gibi avantajlarla ebeveynlerin hayatini kolaylastirmayi hedefliyor.



Hepsiburada, ebeveyn alisverisi için yeni bir uygulamayi aktif hale getirdi. 1,5 yil gibi kisa bir sürede 2,4 milyon üyeye ulasan Hepsiburada Premium kapsaminda hayata geçirilen Hepsiburada Premium Anne Çocuk Kulübü’nde üye ebeveynlere bebek bezinden mobilyaya, saglikli atistirmaliklardan tabletlere kadar 60’tan fazla markada tüm indirimlere ek indirim kuponlari sunuluyor.

Yapilan açiklamaya göre uygulama, popüler markalardan sürekli ve ayricalikli indirimler çocuk yasina özel hazir alisveris listeleri gibi bir dizi avantaj sagliyor. Ayrica Vialand Tema Park’ta indirim gibi eglence firsatlari da üyeleri bekliyor. Uygulamaya, Hepsiburada Premium üyeleri ücretsiz olarak katilabiliyor. Üyelere Hepsiburada Premium’da sunulan ücretsiz kargo, Hepsipara kazancinin yani sira hediye BluTV Kids üyeligi de hediye ediliyor.

Uygulama için detayli bilgiye premium.hepsiburada.com/premium-anne-cocuk-kulubu adresinden ulasildigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile