Hepsiburada Ve Apple'dan Is Birligi

Hepsiburada Ve Apple'dan Is Birligi

E-ticaret markasi Hepsiburada ve Apple, telefonlarini yenilemek ve yeni bir iPhone sahibi olmak isteyenler için kampanya baslattigini duyurdu.



Apple’in e-ticaret markasiyla yaptigi is birligiyle, eski ürünler ‘Eskiyi Yenile’ hizmeti araciligiyla Hepsiburada güvencesi altinda yenileriyle degistirilebilecek. E-ticaret markasi, kampanyaya katilanlarin gönderdigi eski telefonlari Hepsiburada güvencesiyle alacak ve indirimlerle yeni telefon alinmasina olanak saglayacak.

Yapilan açiklamaya göre, hizmetten yararlanmak için satin almak istenilen ürünün sayfasindaki ‘faydalan’ butonuna tiklandiktan sonra nakit ödeme yöntemi ya da e-ticaret markasinin hediye çekinin seçilmesi gerekiyor. Ardindan eski ürünün özellikleri ve kullanim durumuna dair sorular yanitlaniyor. Yanitlara göre e-ticaret markasindan ön teklif tutari geliyor ve kullanici teklifi kabul etmesi halinde iletisim ve adres bilgilerini girmesi sonrasi eski telefonunu e-ticaret markasina gönderiyor. Bu kampanyaya katilarak e-ticaret markasinin ‘Eskiyi Yenile’’ hizmeti ile eski telefonunu degistirenler, güzel filmler çekebilecekleri ‘sinematik mod’ gibi farkli birçok özellik ve yenilige sahip yeni bir iPhone 13 sahibi olabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile