'Her Çocuk Sevgiyi Hak Eder' Tiyatro Oyununa Büyük Begeni

'Her Çocuk Sevgiyi Hak Eder' Tiyatro Oyununa Büyük Begeni

Çankiri Karatekin Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi tiyatro ekibi tarafindan hazirlanan Saglik Bilimleri Fakültesi tiyatro ekibi tarafindan hazirlanan tiyatro gösterisi büyük begeni topladi.

“Gençlik Haftasi Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde Çankiri Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Saglik Bilimleri Fakültesi tiyatro ekibi tarafindan hazirlanan ve 100. Yil Kültür Merkezinde sahnelenen “Her Çocuk Sevgiyi Hak Eder” tiyatro oyunu büyük begeni topladi. Saglik Bilimleri Fakültesi Ögr. Görevlisi Dr. Gül Kadan’in yazip yönettigi, oyuncu kadrosu ve teknik ekibini ögrencilerin olusturdugu tiyatroya, ÇAKÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hüseyin Odabas, Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Özcan Özkan, akademisyenler, veliler ve ögrenciler katildi.

Tiyatro eserinin yazari ve yönetmeni Dr. Gül Kadan, oyun sahnelenmeden önce bir tesekkür konusmasi yaparak toplumsal bir sorun olarak zorla evlendirilen ve suça sürüklenen çocuklarin yasadiklarini zaman zaman mizahi, zaman zaman dramatize ederek anlattiklari bu oyunda kendilerine destek veren tüm kurum ve kisilere tesekkür etti. Daha sonra Saglik Bilimleri Fakültesi tiyatro ekibi ögrencilerinin basarili performanslari ile sahnelenen oyun, tiyatro severlerden büyük begeni topladi.

ÇAKÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hüseyin Odabas, büyük bir emek ve zaman harcanarak ortaya konan ve toplumun kanayan yaralarindan birisi olan çocuk gelin konusunda önemli mesajlar içeren oyunu çok begendigini ifade ederek emek veren herkese tesekkür etti. Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hüseyin Odabas, Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Özcan Özkan ve fakülte yönetimi tarafindan tiyatro oyuncularina tesekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile